. Desain Kartun Kreatif Little Hedgehog Bee Sheep Plush Animal Bantal Ing Massal Anak Hadiah

Desain Kartun Kreatif Little Hedgehog Bee Sheep Plush Animal Bantal Ing Massal Anak Hadiah

Desain Kartun Kreatif Little Hedgehog Bee Sheep Plush Animal Bantal Ing Massal Anak Hadiah

Katrangan singkat:

Bantal bantal kanthi tema tawon, wedhus lan landak nduweni wujud sing rame lan apik banget lan ekspresi sing prasaja, lan werna sing anget lan cerah. kebak kapentingan kaya bocah, kaya "gambar wedhus sing mlaku".

 

Bahan: Kain elastis super lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: Hedgehog 50*30 cm (19.7*11.8 inch), tawon 50*25 cm (19.7*9.8 inch),

wedhus 40*35 cm (15.7*13.8 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, hadiah anak


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

Desain Kartun Kreatif Little Hedgehog Bee Sheep Plush Animal Bantal Ing Massal Anak Hadiah
Jinis Landak / tawon / wedhus
Ukuran Landak 50*30 cm (19.7*11.8 inch), tawon 50*25 cm (19.7*9.8 inch),wedhus 40*35 cm (15.7*13.8 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Landak coklat / tawon kuning / wedhus putih
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

Kartun Kreatif (1)
Kartun Kreatif (1)
Kartun Kreatif (1)

Fitur produk

★Ukuran: Landak 50*30 cm (19.7*11.8 inch), lebah 50*25 cm (19.7*9.8 inch),

wedhus 40*35 cm (15.7*13.8 inch)

Bantal mewah sing bisa dipeluk ana telung warna: landak coklat / tawon kuning / wedhus putih

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★Bantal kursi dolanan mewah digawe saka bahan elastis alus sing apik, lan diisi karo katun lengkap. Bantal awak sing mewah disentuh alus banget lan nyaman, kabeh nduweni daya tahan sing apik, ora gampang deform nalika kneaded.

★Desain bantal dolanan alus kanthi rincian sing apik banget, deleng gambar, dolanan alus landak, boneka tawon sing lucu lan dolanan boneka wedhus kanthi pasuryan sing apik banget, tawon mewah sing alus duwe kuping cilik lan swiwi cilik lan kuning minangka lambang. werna kanggo tawon.

★The wedhus alus dolanan duwe loro kuping cute khusus lan pola titik ing awak katon luwih unik.Warna coklat lan irung tutuk khusus designs tenan cocog kanggo plush dolanan landak.

★Dinanan bantal sing mewah nduweni ukuran sing cocog kanggo sampeyan njagong lan ngenteni ing mburi kursi. Sanajan sampeyan ora njagong, dolanan cuddly lucu sing apik banget uga bisa dekorasi omah lan kantor sampeyan. Turu minangka bantal, ngrangkul yen sampeyan nonton TV lan muter telpon, akeh fungsi sing nggawe bantal sing diisi kudu digawa ing omah.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Cepet respon

Kita duwe tim penjual profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun, yen sampeyan duwe pitakon, hubungi langsung, kita bakal nanggapi sampeyan sajrone sejam.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

Pasar kisaran ing saindenging jagad

Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

FAQ

1) Q: Apa sampeyan nggawe dolanan mewah kanggo kabutuhan perusahaan, promosi supermarket lan festival khusus?

A: Ya mesthi kita bisa. Kita bisa adat adhedhasar panyuwunan lan uga kita bisa nyedhiyani sawetara saran kanggo sampeyan miturut pengalaman kita yen perlu.Lan kita usaha kanggo mesthekake kabeh Toys alus kita diprodhuksi bisa lulus test aman lan ndhukung Panjenengan sawetara ngedol ing macem-macem panggonan.

2) Q: Apa istilah pembayaran sing ditampa?

A: istilah pembayaran normal T / T lan L / C ing ngarsane, sembarang istilah pembayaran liyane kita bisa ngrembug request Panjenengan.

3) Q: Bisa njaluk sampel kanggo testing?

A: Kanggo bisnis dhisikan, kita bakal ngisi biaya sampel lan barang.Biasane padha bakal siap ing 3 dina, lan 3-7 dina kanggo conto khusus.Kabeh conto bakal dikirim dening DHL utawa FedEx.Sampel gratis kanggo VIP (luwih saka 2 pesenan).

4) Q: Carane ngresiki boneka dolanan?

A: Aja wisuh nganggo sikat utawa obyek sing landhep supaya ora abrasi ing materi permukaan. Aja dilebokake ing cedhak sumber geni kayata tungku lan pemanas, aja digunakake ing cedhak sumber geni. Ati-ati babagan suhu banyu lan wisuh kapisah saka sandhangan liyane.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: