babagan awake dhewe

YANGZHOU TDC TOY GIFTS CO., LTD duwe pengalaman 17 taun ing nggawe dolanan mewah, boneka kewan, bantal & bantal lan hadiah festival.Kita uga bisa ngatur macem-macem jinis dolanan miturut kabutuhan pelanggan.

Kita mung nggunakake kain kualitas dhuwur lan diiseni 100% katun, pramila dolanan alus sing diprodhuksi bisa lulus tes EN71, standar ASTM lan tansah entuk reputasi apik saka kabeh mitra ing saindenging jagad.

Minangka kabijakan strategis RCEP teka, kita pracaya kita bisa duwe liyane lan luwih trep sarujuk bisnis ekspor karo partners internasional.

ndeleng liyane

produk

TDC TOY GIFTS

Kita Percaya Dolanan Kewan Boneka Kuwasa Nggawe Kenangan, Nggawe Gaya Urip sing Anget lan Ningkatake. Amarga Iki, Kabeh Produk Kita Dipilih Pribadi dening Walmart, Disney, Costo, The Home Depot, Berurusan Langsung karo Pasar Super lan Industri Differnet Sing Butuh Grosir Soft Toy Arrount The World Kanggo Mesthekake Kualitas Paling apik Ing Rega Apik.

priksaan saiki

Tekane Anyar

SERTIFIKASI

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10