. Produsen Pabrik China Pribadi Boneka Kewan Unicorn Soft Toy Bantal Plush Gedhe

Produsen Pabrik China Pribadi Boneka Kewan Unicorn Soft Toy Bantal Plush Gedhe

Produsen Pabrik China Pribadi Boneka Kewan Unicorn Soft Toy Bantal Plush Gedhe

Katrangan singkat:

Dolanan boneka unicorn bantal sikil sing apik banget nggunakake kain sing apik banget luwih cedhak karo sampeyan, desain karo sudhut cilik sing lucu, perasaan sing apik ndadekake rasa lega. .Aja ragu-ragu, saiki dakgawa mulih!

 

Bahan: Kain elastis super lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: 60cm(23.6inch),80cm(31.5inch),100cm(39.4inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, dekorasi


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

Produsen Pabrik China Pribadi Boneka Kewan Unicorn Soft Toy Bantal Plush Gedhe
Jinis Unicorn
Ukuran 60cm(23.6inch),80cm(31.5inch),100cm(39.4inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Jambon/putih
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

Pabrik China (1)

Pabrik China (1)

Pabrik China (1)

Fitur produk

★Ukuran: 60cm(23.6inch),80cm(31.5inch),100cm(39.4inch)

Unicorn dolanan alus gedhe duwe rong warna: jambon / putih

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★The raksasa diiseni unicorn diprodhuksi karo bahan aman lan kualitas paling apik lan diiseni karo katun alus lengkap, ndadekake raksasa unicorn plush alus lan nyaman, ora gampang deform.The gedhe diiseni unicorn karo desain streamlined, karakter kartun lan roto-roto kapenuhan, nalika sampeyan ngrangkul sing ora pengin sijine mudhun.

★ Dolanan cuddly unicorn duwe telung ukuran lan rong warna, sampeyan duwe akeh pilihan adhedhasar panjaluk sampeyan.

★Bantal boneka kewan gedhe bisa ditrapake kanggo macem-macem jinis wong, sampeyan bisa menehi hadiah kanggo bocah-bocah, kekasihmu, kanca-kanca lan kolega, pamit kesel lan istirahat sing apik!

★Unicorn dolanan mewah sing gedhe duwe multi-fungsi, nalika sampeyan ngrangkul sampeyan bakal rumangsa alus lan gampang; yen sampeyan nyandhak, sampeyan bisa nyuda tekanan utomo; nalika sampeyan turu ing bantal sing apik, bisa nyenengake gulu nalika sampeyan maca lan nonton TV; yen sampeyan bantal dolanan alus, sampeyan bisa turu kanthi nyaman lan ora krasa dhewekan.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Macem-macem model

Kita duwe akeh utawa gaya kita dhewe bisa kanggo pilihan, kayata boneka dolanan kewan, bantal mewah, kemul plush, bantal plush lan sandal mewah. Lan kita duwe tim desain dhewe, kita bakal metu gaya anyar banget sasi.

Cepet respon

Kita duwe tim penjual profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun, yen sampeyan duwe pitakon, hubungi langsung, kita bakal nanggapi sampeyan sajrone sejam.

Pangiriman ing wektu

Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

FAQ

1) Q: Apa jenis materi sing digunakake kanggo dolanan mewah?

A: Tim desain profesional kita bakal nemtokake jenis kain sing dibutuhake kanggo cocog karo gambar lan karya seni. Kain normal sing digunakake yaiku poliester, katun, manik-manik, kancing, beludru, bulu lan wol. Kita bakal nggunakake bahan sing berkualitas lan aman kanggo ngasilake lan kita duwe tim pamriksa kualitas kanggo njamin kualitas sawise ngrampungake dolanan mewah. Kabeh dolanan mewah digawe kanthi bahan non-alergi 100% sing aman, lan uga kita bisa ngrembug karo sampeyan babagan tingkat padding sing dibutuhake kanggo ngisi ing jero ruangan. dolanan boneka.Kabeh dolanan mewah kita cocok kanggo bocah lan umur 3 taun lan munggah.

2) Q: Apa aku bisa duwe jeneng perusahaan utawa logo ing plushies adat?

A: Ya, kita bisa nambah logo sampeyan kanthi akeh cara kanggo dolanan boneka khusus sampeyan. Kita bisa nambah logo sing dibutuhake ing kain, weteng utawa sikil kanthi screening sutra lan sulaman. Kabeh iki bakal dikomunikasikake ing panggung prototipe. Uga kita bisa nyithak logo, informasi perusahaan lan dijahit menyang label.

3) Q: Apa istilah pembayaran sing ditampa?

A: istilah pembayaran normal T / T lan L / C ing ngarsane, sembarang istilah pembayaran liyane kita bisa ngrembug request Panjenengan.

4) Q: Bisa njaluk sampel kanggo testing?

A: Kanggo bisnis dhisikan, kita bakal ngisi biaya sampel lan barang.Biasane padha bakal siap ing 3 dina, lan 3-7 dina kanggo conto khusus.Kabeh conto bakal dikirim dening DHL utawa FedEx.Sampel gratis kanggo VIP (luwih saka 2 pesenan).


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: