OEM & ODM

oemodm5
oemodm2
oemodm

 

Kemampuan Kustom

Kajaba gaya boneka kewan grosir sing saiki wis ana, kemampuan boneka kewan khusus uga penting banget kanggo pabrik boneka, amarga pola dolanan mewah khusus sing dijaluk pelanggan bisa ndhukung dheweke metu saka pasar kompetitif kabeh. lan biaya-efektif bisa mimpin kanggo supaya sukses utawa ora langsung.

We-Yangzhou TDC Toy Gifts minangka pabrikan dolanan mewah duwe tim desain dhewe lan duwe pengalaman luwih saka 17 taun ing industri dolanan alus. Plushies khusus sing paling penting yaiku nyukupi syarat spesifikasi pelanggan, banjur golek cara sing luwih apik kanggo ngirit biaya lan nggawe sampel cocok kanggo produksi akeh. Kita bisa ngontrol kabeh proses boneka kewan sing dipersonalisasi, amarga kita duwe departemen tuku bahan profesional, peralatan produksi canggih, personel pemantauan kualitas lan safety.

 

Ing kene kita janji:

★We bakal tetep desain adat rahasia, ora adol meneh kanggo wong liya.

★ Kita bakal tetep ngowahi sampel nganti sampeyan ngomong iku sampurna, lan kita uga bakal menehi saran cukup kanggo sampeyan adhedhasar pengalaman kita.

 

layanan sawise-sale:

Sawise ngirim barang, produksi wis rampung nanging layanan kita ora. Ora ketompo pesenan sadurunge utawa yen sampeyan duwe pitakon anyar, hubungi kita kanthi ora ragu-ragu. Kita ora mung produsen boneka kewan nanging uga kanca sampeyan.

PERCAYA LAN PILIH US!

 

Punika informasi kontak:

Karen-G.Manajer

WhatsApp / WeChat: + 86 18752702952

Email:karen@tdctoygifts.com

Situs web: www.yztdctoygifts.com

 

FAQ Babagan Sampel
(1) Q: Apa sampeyan ngisi biaya sampel?
A: Ya, amarga kita kudu mbayar biaya workmanship kayata gaji desainer kita, biaya materi, printing, bordir lan biaya ekstra perlu kayata mbukak model anyar. Nanging kita bakal nyedhiyani sampel gratis kanggo pelanggan VIP (luwih saka 2 pesenan). ).

(2) Q: Apa biaya sampel?
A: Biaya sampel adhedhasar kerumitan desain, biasane $ 100- $ 150 / saben gaya. Yen luwih saka siji desain, kita bakal nglamar diskon sing cukup kanggo sampeyan.
(3) Q: Apa sampeyan bakal mbalekake biaya sampel?
A: Ya, kita bakal mbalekaken biaya sampel nalika sampeyan nggawe pesenan luwih saka 1,000pcs / desain.

(4) Q: Apa wektu sampel?
A: Wektu sampel biasane mbutuhake kira-kira 5 dina kerja, nanging wektu nyata bisa uga gumantung saka jumlah gaya lan kerumitan.

(5) Q: Nalika aku bisa njaluk rega final?
A: Sawise ngrampungake sampel, kita bakal mriksa materi sing digunakake, kerajinan, paket lan adhedhasar jumlah, kita bisa entuk rega sing akurat kanggo sampeyan.

 

FAQ babagan Produksi
(1) Q: Apa MOQ siji pesenan?
A: Biasane MOQ kita 1,000pcs saben gaya, yen jumlahe cilik iku angel kanggo tuku materi lan rega luwih larang tinimbang akeh purchasing.But kanggo klien anyar, kita uga bisa ndhukung sampeyan paling 500pcs saben desain kanggo nyoba.
(2) Q: Apa wektu timbal biasane?
A: Adhedhasar pengalaman kita, biasane bab 20-30 dina kanggo quantity normal.Yen liyane kita suggest kiriman sebagean cukup amarga biaya kapal ora stabil lan kamar gudang diwatesi.

Yen ing mangsa slack, kita bisa nggawe luwih cepet saka normal, lan kajaba pabrik kita dhewe, kita uga duwe akeh pabrik koperasi, supaya kita bisa ngrampungake pesenan ing wektu.
(3) Q: Kepiye kemasan? Apa sampeyan bisa ngatur kemasan?
A: Kita packaging kasusun saka telung bagean: siji saben paket dolanan plush menyang siji polybag.Kapindho padha dilapisi ing 5-ply AA karton corrugated. Katelu kabeh karton sing diantrekake karo tas PE anti banyu.
Kabeh paket bisa disesuaikan miturut panjaluk spesifik sampeyan. Biasane kita duwe tas PE / OPP, kothak hadiah warna (nganggo utawa tanpa jendhela), kothak karton lsp.

 

FAQ Babagan Pembayaran
(1) Q: Apa pilihan pembayaran sampeyan?
A: Kita bisa nampa 30% T / T simpenan sadurunge produksi, lan imbangan pembayaran sadurunge shipping.For massal jumlahe kita bisa nampa L / C ing ngarsane.

 

FAQ Babagan Test
(1) P: Apa standar safety sing dipatuhi kewan boneka?
A: Biasane yaiku EN71, ASTM, CPSIA, CCPSA, ISO 8124 lan tes safety liyane yen pelanggan duwe panjaluk khusus kanggo kabutuhan negarane.

(2) P: Apa sampeyan ngisi biaya tes?
A: Ya, nanging aja padha sumelang, kita wis dawa kerjasama karo Lab pihak katelu, padha bakal nyedhiyani kita rega banget sarujuk. Nanging manawa pesenan iku jumlah massa, kita bisa nyoba kanggo free.
(3) P: Kepiye babagan wektu tes?
A: Biasane seminggu. Iku gumantung saka jumlah barang sing kudu diuji, lan peraturan sing beda-beda saka negara liya uga bakal mengaruhi wektu tes.

 

FAQ About Shipping
(1) Q: Apa pilihan pengiriman sampeyan?
A: Kita bisa nyedhiyakake kabeh cara pengiriman normal kaya segara, udara lan ekspres.

(2) Q: Apa pilihan port pengiriman sampeyan?

A: Pelabuhan sing paling cedhak karo kita yaiku pelabuhan SHANGHAI, nanging kita uga bisa ngatur muatan barang menyang pelabuhan liyane ing kutha liya yen sampeyan butuh.
(3) Q: Apa sampeyan bisa nggunakake perusahaan penerusan sing biasane kerja sama?
A: Ya mesthi, sadurunge ngemot barang lan miwiti ngirim, kita bakal komunikasi karo forwarder kanggo mesthekake yen kabeh wis sampurna.

Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita