Profil Perusahaan

KITA

PERUSAHAAN

KITA

PERUSAHAAN

perusahaan

YANGZHOU TDC TOY GIFTS CO.,LTDwis 17 taun pengalaman ing Pabrik dolanan mewah, boneka kewan, bantal & bantal mewah, lan hadiah festival.Kita uga bisa ngatur macem-macem jinis dolanan miturut kabutuhan pelanggan.
TDC TOY duwe 150 karyawan, kalebu tim desain, tim sales, tim produksi, tim kontrol kualitas lan tim administratif.Kanthi tim desain profesional lan berpengalaman, kita bisa ngrampungake sampel sajrone 5 dina.Kanggo njamin kepuasan pelanggan, kita ngenalake peralatan lan fasilitas canggih, ngleksanakake lan nambah langkah-langkah inspeksi kualitas ing kabeh aspek produksi.We nggawe manawa kabeh produk kita lulus ingEN-71 lan ASTM.Kita wis entuk audit ingICTI, Disney FAMA, RESA, GSV, lan ISO 9001.Audit iki nuduhake kemampuan produksi kita ing saindenging jagad.
Reputasi sing apik ing antarane pemasok material ngidini kapasitas produksi perusahaan dijamin kanthi lengkap.Kapasitas produksi rata-rata saben wulan perusahaan kita tetep ing tingkat 20.000 lusin.Saben taun, ana syarat kuantitatif kanggo latihan personel, nganyari piranti, lan investasi ing peralatan anyar.Cara operasi mekanisme njamin pesenan pelanggan bisa rampung ing perusahaan kita kanthi kualitas, jumlah lan tepat wektu.

Kawigatosan kita fokus ing kabecikan moral, layanan umum, positif, lan nggawa rasa seneng ing jagad iki.Iki sebabe kita dadi perusahaan sing populer lan dihormati.We are komitmen kanggo nggawa rasa seneng lan eseman kanggo pasuryan.Interaksi kita ing komunitas kita nggawe harmoni lan kelestarian.
Kita minangka perusahaan sing maju lan nampa owah-owahan.Kita ngisinake pamindhahan saka cara tradisional hubungan majikan/pegawe menyang cara sing ndadekake komunikasi luwih cedhak lan nyengkuyung ide anyar.Minangka perusahaan sing progresif, kita melu nyediakake sing paling apik kanggo nglatih staf perusahaan lan mbangun infrastruktur sing padhet kanggo kabeh karyawan bisa menehi kontribusi kanggo visi perusahaan lan ndeleng impen pribadine dadi kenyataan.
Kita bakal nguber lan njaga tingkat sing unggul ing industri kasebut nganti suwe.
Kita janji bakal nyedhiyakake layanan profesional sing luwih apik kanggo para pelanggan ing luar negeri.
Looking forward kanggo manungsa waé.

Produk Kompetitif

Boneka Kewan
Dolanan Festival
Dolanan Glow & Singing & Talk
Bantal
Bantal gulu
Selimut Bantal
Anget Tangan
Backrest

Apa Pilih Kita

Pengalaman 17+ taun, bisa ngontrol biaya produksi kanggo nyedhiyakake rega paling apik lan ngerti pasar kanthi apik.
Layanan OEM&ODM, desainer sing kuwat lan profesional lan tim pilihan produk sing bisa menehi gaya anyar kanggo ndhukung sampeyan ing pasar sing kompetitif.
Tim kerja efisiensi dhuwur, bisa nanggapi pitakon sampeyan sajrone siji jam.
Kontrol kualitas, nggunakake bahan sing paling aman lan bisa lulus tes CE, ASTM, EN71 lsp.
Pangiriman kanthi wektu, cukup buruh lan mesin otomatis bisa ndhukung pesenan sampeyan kanthi cepet.

Misi Kita

Kawigatosan kita fokus ing kabecikan moral, layanan umum, positif, lan nggawa rasa seneng ing jagad iki.Iki sebabe kita dadi perusahaan sing populer lan dihormati.We are komitmen kanggo nggawa rasa seneng lan eseman kanggo pasuryan.Interaksi kita ing komunitas kita nggawe harmoni lan kelestarian.

Kita minangka perusahaan sing maju lan nampa owah-owahan.Kita ngisinake pamindhahan saka cara tradisional hubungan majikan/pegawe menyang cara sing ndadekake komunikasi luwih cedhak lan nyengkuyung ide anyar.Minangka perusahaan sing progresif, kita melu nyediakake sing paling apik kanggo nglatih staf perusahaan lan mbangun infrastruktur sing padhet kanggo kabeh karyawan bisa menehi kontribusi kanggo visi perusahaan lan ndeleng impen pribadine dadi kenyataan.

Kita bakal nguber lan njaga tingkat sing unggul ing industri kasebut nganti suwe.
Kita janji bakal nyedhiyakake layanan profesional sing luwih apik kanggo para pelanggan ing luar negeri.
Looking forward kanggo manungsa waé.

Tanggung jawab kita

Misi: Ayo padha seneng seneng dolanan
Visi: Ing ngendi ana kabutuhan dolanan, ana dolanan TDC
Nilai: Kualitas minangka inti, kejujuran lan kapercayan, rasa seneng anak

Sertifikat

SERTIFIKASI