. China RESA Audited Stuffed Toy Produsen Cute Plush Wolf Fox Tiger Frog Stuffed Animals

China RESA Audited Stuffed Toy Produsen Cute Plush Wolf Fox Tiger Frog Stuffed Animals

China RESA Audited Stuffed Toy Produsen Cute Plush Wolf Fox Tiger Frog Stuffed Animals

Katrangan singkat:

Kita wis ngrancang sawetara dolanan boneka kanggo mesin cakar, dolanan boneka serigala, dolanan mewah macan, dolanan mewah macan, dolanan alus kodhok duwe ukuran sing cocog kanggo dicekel lan digawa. lucu, karo boneka dolanan sing ditambahi, sampeyan bisa ngucapake pamit kanggo kasepen.

 

Bahan: Kain elastis sing lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, saiki


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

China RESA Audited Stuffed Toy Produsen Cute Plush Wolf Fox Tiger Frog Stuffed Animals
Jinis Wolf / rubah / macan / kodhok
Ukuran Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Serigala coklat / rubah abang / macan oranye / kodhok ijo
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

China RESA (1)
China RESA (1)
China RESA (1)

Fitur produk

★Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)

Dolanan mewah sing berkualitas duwe papat warna: serigala coklat / rubah abang / macan oranye / kodhok ijo

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★Srigala dolanan mewah, bantal mewah rubah, boneka macan dolanan lan kodhok dolanan digawe kanthi bahan kualitas paling apik, lan diisi nganggo katun PP. Kabeh gaya nganggo ekspresi wajah sing lucu banget, awak sing apik banget lan warna sing apik banget, metu bakal atraktif akeh wong.

★Boneka mewah mung duwe siji ukuran saiki,cocok banget kanggo didol mesin dodolan dolanan.Awak sing cilik banget ora akeh panggonan,bisa ngirit biaya pengiriman lan biaya operasi.Lan awak sing lucu cocok banget kanggo bocah-bocah kanggo muter karo.

★Kewan kewan dolanan alus fox, asu ajag, macan lan kodhok dolanan mewah cocok banget kanggo hadiah kanggo ulang tahun bocah, kanggo festival kaya Natal, Dina Anak lan hadiah kinerja sing apik. Desain apik sing unik saka kewan boneka bakal nggawe wong sing njaluk sing dadi luwih seneng.

★ Dolanan alus cilik uga cocok kanggo dekorasi ruang tamu, kamar turu lan kantor. Cukup dilebokake ing pojok, utawa meja utawa amben sampeyan, bakal ngiringi sampeyan nikmati wektu kerja lan urip.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Cepet respon

Kita duwe tim penjual profesional kanthi pengalaman pirang-pirang taun, yen sampeyan duwe pitakon, hubungi langsung, kita bakal nanggapi sampeyan sajrone sejam.

Pasar kisaran ing saindenging jagad

Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

FAQ

1) P: Apa aku bisa milih bahan apa sing digunakake kanggo ngasilake dolanan alus?

A: Ya sampeyan bisa, biasane tim sampel kita bakal nemtokake apa sing dibutuhake materi sing paling cocok kanggo gambar sing diwenehake. .Kita mung milih bahan sing aman lan ora mbebayani kanggo ngasilake dolanan alus.

2) P: Apa sing sampeyan lakoni?

A: Kita nggawe dolanan boneka kewan, bantal mewah, bantal mewah lan liya-liyane, saengga bisa nyedhiyakake dolanan mewah kanthi rega paling apik lan layanan sing paling apik. Uga kita duwe tim desain profesional kanthi akeh desainer profesional. cita-cita pelanggan dadi produk nyata, kita bisa nggawe sampel kanggo sampeyan asap.

3) Q: Apa istilah pembayaran sing ditampa?

A: istilah pembayaran normal T / T lan L / C ing ngarsane, sembarang istilah pembayaran liyane kita bisa ngrembug request Panjenengan.

4) P: Yen aku rumangsa biaya Kurir akeh banget kanggo aku, apa sing bisa ditindakake?

A: Kita bisa ngirim kulit mewah saka dolanan sing sampeyan butuhake, mula bakal nyuda barang kasebut.Sawise sampeyan nampa kulit kasebut, sampeyan bisa ngisi dhewe karo permen, katun PP lan apa wae sing dikarepake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: