Kabar

  • Kepiye Industri Dolanan Bisa Nangkep Angin Anyar Iki?

    Warta sing "sawise taun 1995, bocah-bocah wadon entuk pendanaan puluhan yuta kanggo nggawe boneka katun" nggawa boneka katun menyang industri.Miturut data gedhe APP toko mikro, wiwit taun 2017 nganti 2020, jumlah pedagang boneka katun kanthi cathetan transaksi mundhak saka kurang saka 400 nganti cedhak ...
    Waca liyane
  • Apa Dolanan Mewah Paling Populer Kanggo Olimpiade Musim Dingin Beijing?

    Bubar, Komite Olimpiade Internasional ngetokake Laporan Pemasaran Olimpiade Musim Dingin Beijing (sabanjuré diarani Laporan).Miturut data saka institusi riset independen, rekor 2.01 milyar wong ing saindenging jagad nonton Olimpiade Musim Dingin Beijing 2022 ...
    Waca liyane
  • Apa Plushies Paling Populer Saiki?Turtle lan tawon sing bisa dicopot

    Bubar siji boneka desain animlas banget populer kang digabungake karo penyu alus lan diiseni tawon madu. Kok panas banget amarga duwe jeneng homophonic disebut "guimi" kang padha tegesé kanca cah wadon sing paling apik. Girfriend paling apik duwe siji jeneng ing Cina yaiku "guimi ” sing muni loro tipis:”gui” a...
    Waca liyane
  • Boneka Katun Favorit Anyar

    Ing taun anyar, jinis boneka disebut "boneka katun" wis mboko sithik muncul ing lapangan wong saka sesanti.Sawise boneka kothak wuta lan BJD (boneka gabungan bal), sawetara wong enom wiwit mundhakaken dolls katun. Reporter sinau sing katun dolls. ..
    Waca liyane
  • Sugeng Dina Anak

    Dina iki minangka dina sing paling nyenengake kanggo bocah-bocah lan bakal entuk akeh hadiah saka wong tuwa lan kanca-kancane. Bocah-bocah seneng akeh barang sing lucu kaya permen, dolanan, pets ... ...
    Waca liyane
  • Sugeng dinten Buruh

    Sugeng dinten Buruh

    Halo kabeh para pelanggan, kita mung nerusake kerja maneh wiwit preian tenaga kerja 5 dina, sugeng Dina Buruh kanggo kabeh wong maneh, lan muga-muga sampeyan kabeh duwe liburan sing apik.Wis ngentekake preian tegese meh setengah taun, minangka pimpinan perusahaan, aku ngatur ...
    Waca liyane
  • Apa Jeneng Boneka Panjenengan?

    Nalika aku isih cilik, ibu lan bapakku mesthi tuku kewan boneka, nanging beda umur kanthi fungsi sing beda-beda. Nalika umurku kurang saka 3 taun, dheweke bakal tuku dolanan bayi sing alus karo gutta percha, lonceng lan kertas swara kanggo ningkatake pendengaran, visual. lan wutah tactile.Nalika aku gedhe nganti 3 taun ...
    Waca liyane
  • Pameran Kanton Impor lan Ekspor China kaping 131

    Pameran Kanton Impor lan Ekspor China kaping 131

    15-24 April, 2022 minangka sesi kaping 131 saka China Canton Fair, Canton Fair tansah dadi pameran perdagangan sing paling penting saben dina kanggo komunikasi karo kabeh pelanggan donya.Sadurunge kita wis kasil dianakaké 65 taun Canton Fair offline lan difasilitasi akèh kerjasama ekonomi. Nanging saiki...
    Waca liyane
  • Piknik Musim Semi Team Building Kita

    Piknik Musim Semi Team Building Kita

    Ing China, suhu anget lan musim semi sing apik saiki, kabeh jamu anyar, suket ijo lan kembang mekar, wektu sing apik kanggo outing lan santai.Akhir minggu kepungkur, tim kita ngatur bangunan tim, milih taman sing apik lan miwiti sprin ...
    Waca liyane
  • Dina Nyapu Makam China

    Dina Nyapu Makam China

    Tanggal 5 April yaiku Dina Nyapu Makam China, uga disebut Festival Qingming, salah sawijining istilah solar China, lan kita mung bali kerja saka preian telung dina.Qingming minangka musim tetanen sing penting, nggambarake pemulihan kabeh, wis musim tani. Adat istiadat rakyat duwe nyapu kuburan, ...
    Waca liyane
  • ISO CPC RESA Audit Pabrik Hot Sell Grosir Kustom Stuffed Animals Bunny Kanggo Bocah-bocah

    ISO CPC RESA Audit Pabrik Hot Sell Grosir Kustom Stuffed Animals Bunny Kanggo Bocah-bocah

    Halo kanca-kanca kabeh, minggu iki teka kita anyar gaya terwelu alus alus plushies.Malah kelinci iku salah siji saka simbol Paskah dadi banget populer ing Paskah.Nanging minangka kewan prolific, terwelu nglambangake kawentar saka spring lan lair saka panguripan kang anyar,...
    Waca liyane
  • Adorable Cuddle Bear Bantal Grosir Teddy Bear Boneka Unik Kanggo Bocah-bocah wadon

    Adorable Cuddle Bear Bantal Grosir Teddy Bear Boneka Unik Kanggo Bocah-bocah wadon

    Punika rawuh gaya anyar kita kang disebut Andi bear, bear bantal dolanan alus tansah kewan paling populer ing pasar, supaya kita tansah sinau gaya anyar kanggo ndhukung kita pelanggan.★ Teddy kewan duwe limang werna: ireng / biru / coklat / jambon / ijo, lan duwe t...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2