Warta Industri

  • Boneka Katun Favorit Anyar

    Ing taun anyar, jinis boneka disebut "boneka katun" wis mboko sithik muncul ing lapangan wong saka sesanti.Sawise boneka kothak wuta lan BJD (boneka gabungan bal), sawetara wong enom wiwit mundhakaken dolls katun. Reporter sinau sing katun dolls. ..
    Waca liyane
  • Ora ngerti hadiah apa kanggo Baby?Dolanan alus iku pilihan sing paling apik

    Ora ngerti hadiah apa kanggo Baby?Dolanan alus minangka pilihan sing paling apik Dolanan mewah sing wis ditresnani bocah-bocah, utamane saiki akeh dolanan mewah wis nambah fungsi listrik, sing bisa mindhah dhewe, lan sawetara sing luwih gaib lan bisa ...
    Waca liyane
  • Keamanan dolanan

    Toys safety Toys Plush diprodhuksi kanggo ketemu lan ngluwihi kabeh standar safety US, Kanada lan Eropah (ndeleng ngisor).Salajengipun, sedaya upaya dipuntindakaken kangge ngreksa babagan keamanan ingkang boten kaiket dening peraturan saiki....
    Waca liyane
  • Pangenalan kawruh kain dolanan alus

    Pambuka kawruh kain dolanan alus Katrangan beludru sing cendhak: Kain beludru sing cendhak, saengga dolanan ing bahan sing paling apik, minangka sing paling modis ing jagad kain.Lumahing kain iki ditutupi dening bulu sing dhuwur, bulu ...
    Waca liyane