. Produsen Dolanan Boneka Dolanan Kewan Peternakan Dog Pitik Kodhok Bebek Mewah Bantal Bantal

Produsen Dolanan Boneka Dolanan Kewan Peternakan Dog Pitik Kodhok Bebek Mewah Bantal Bantal

Produsen Dolanan Boneka Dolanan Kewan Peternakan Dog Pitik Kodhok Bebek Mewah Bantal Bantal

Katrangan singkat:

Ing kene teka dolanan mewah seri peternakan liyane, asu dolanan alus, dolanan pitik, dolanan kodhok lan dolanan bebek kuning, kabeh gaya duwe pola sulaman siji. saka wong-wong mau bisa nggawa sampeyan luwih warni.

 

Bahan: Kain elastis super lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: Dog 60*45 cm (23.6*17.7 inch), pitik 45*30 cm (17.7*11.8 inch),

katak 50*30 cm (19.7*11.8 inch), bebek 45*40 cm (17.7*15.7 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

Produsen Dolanan Boneka Dolanan Kewan Peternakan Dog Pitik Kodhok Bebek Mewah Bantal Bantal
Jinis Asu / pitik / kodhok / bebek
Ukuran Asu 60*45 cm (23.6*17.7 inch), pitik 45*30 cm (17.7*11.8 inch),katak 50*30 cm (19.7*11.8 inch), bebek 45*40 cm (17.7*15.7 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Asu ireng / pitik oranye / kodhok ijo / bebek kuning
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

Stuffed Toy pro (1)
Stuffed Toy pro (1)
Stuffed Toy pro (1)

Fitur produk

★Ukuran: Dog 60*45 cm (23.6*17.7 inch), pitik 45*30 cm (17.7*11.8 inch),

katak 50*30 cm (19.7*11.8 inch), bebek 45*40 cm (17.7*15.7 inch)

Kewan ternak sing diiseni duwe papat warna: asu ireng / pitik oranye / kodhok ijo / bebek kuning

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★ Bebek dolanan mewah, kodhok dolanan mewah, bantal mewah pitik lan kewan boneka asu sing realistis digawe saka bahan elastis sing lembut lan diisi karo katun berkualitas tinggi. Bantal hiasan mewah duwe papat gaya lan ukuran sing beda, sampeyan duwe akeh pilihan babagan. Lan yen sampeyan seneng warna lan pola liyane, kita bisa nggawe desain khusus kanggo sampeyan.

★Patang gaya boneka kewan yaiku bantal mewah dawa udakara 45cm, nalika sampeyan turu sampeyan bisa digunakake minangka bantal, alus banget bisa nggawa sampeyan ngimpi sing apik. drive, iku bisa ngendhokke awak bali.

★Bantal hiasan bisa nambah tampilan liyane kanggo omah lan kantor, dadi peparingé sampurna kanggo kanca-kanca, bocah-bocah lan kulawarga.Yen padha nonton TV lan muter telpon, padha bisa ngrangkul bantal mewah kanggo seneng-seneng lan ora aran sepi. bantal banget alus lan alus, sampeyan bisa meksa lan uncalan sing ora kuwatir bakal deform lan njaluk ngendhokke.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

Pangiriman ing wektu

Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

Macem-macem model

Kita duwe akeh utawa gaya kita dhewe bisa kanggo pilihan, kayata boneka dolanan kewan, bantal mewah, kemul plush, bantal plush lan sandal mewah. Lan kita duwe tim desain dhewe, kita bakal metu gaya anyar banget sasi.

FAQ

1) Q: Suwene kanggo nggawe pesenan akeh lan siji sampel dolanan alus?

A: Biasane kita mbutuhake udakara 3-4 minggu kanggo ngrampungake pesenan kanthi jumlah gedhe lan kira-kira siji minggu kanggo nggawe sampel. bahan kita kudu gawé Toys alus adhedhasar desain lan drawing lan banjur tim Edo sampel bakal tangan nggawe sample.Lan biasane wektu sampel bab 5-7 dina.

2) P: Kepiye carane nemtokake rega saben boneka kewan sing digawe?

A: Sawise nggawe sampel, kita bakal mriksa kerumitan karya seni, nggambar lan ngira kain lan materi sing dibutuhake kanggo nggawe dolanan alus. Rega umum kanggo dolanan mewah babagan USD1.5 nganti USD8. Kita duwe produsen sampel profesional, bakal ngasilake dolanan boneka sing cocog karo gambar sampeyan paling ora 90% mirip.

3) Q: Kepiye carane bisa miwiti pesenan?

A: Cukup hubungi kita liwat email, Whatsapp utawa nelpon kita, ngirim panjalukan kanggo kita, kita bakal ketemu kepuasan. Sambutan anget kanggo priksaan kita!

4) P: Yen aku rumangsa biaya Kurir akeh banget kanggo aku, apa sing bisa ditindakake?

A: Kita bisa ngirim kulit mewah saka dolanan sing sampeyan butuhake, mula bakal nyuda barang kasebut.Sawise sampeyan nampa kulit kasebut, sampeyan bisa ngisi dhewe karo permen, katun PP lan apa wae sing dikarepake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: