. CE China Plush Animal Suppliers Woh-wohan Plush Toys Big Cuddly Toys Kanggo Natal Day Gifts

CE China Plush Animal Suppliers Woh-wohan Plush Toys Big Cuddly Toys Kanggo Natal Day Gifts

CE China Plush Animal Suppliers Woh-wohan Plush Toys Big Cuddly Toys Kanggo Natal Day Gifts

Katrangan singkat:

Woh nambah bantal plush kewan iku karo wangun dobel ndadekake cuteness pindho.Woh plushies katon echo lan boneka kewan Toys katon luwih adorable.Deleng ing kita 6 gaya,kabeh cocog sampurna lan sampeyan ora pengin sijine mudhun.

 

Bahan: Kain elastis sing lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: Strawberry babi 45*40 cm (17.7*15.7 inch), nanas kelinci 58*35 cm (22.8*13.8 inch),

avocado bear 45*35 cm (17.7*13.8 inch), wortel wedhus 70*30 cm (27.6*11.8 inch),

semangka shiba Inu 65*28 cm (25.6*11 inch), pisang penguin 62*25 cm (24.4*9.8 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

CE China Plush Animal Suppliers Woh-wohan Plush Toys Big Cuddly Toys Kanggo Natal Day Gifts

Jinis

Babi stroberi / kelinci nanas / beruang alpukat / wortel wedhus /watermelon shiba Inu / banana penguin

Ukuran

Strawberry babi 45*40 cm (17.7*15.7 inch),kelinci nanas 58*35cm (22.8*13.8 inch),beruang alpukat 45 * 35cm (17,7 * 13,8 inci),

wortel wedhus 70*30 cm (27.6*11.8 inch),

semangka shiba Inu 65*28cm(25.6*11inch),

pisang penguin 62*25 cm (24.4*9.8 inch)

MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Babi strawberry pink/kelinci nanas kuning/beruang alpukat ijo/wedhus wortel oranye / semangka pink shiba Inu / penguin pisang kuning
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

CE China Plush pro (1)
CE China Plush pro (1)
CE China Plush pro (1)

Fitur produk

★Ukuran: Strawberry babi 45*40 cm (17.7*15.7 inch), nanas kelinci 58*35 cm (22.8*13.8 inch),

avocado bear 45*35 cm (17.7*13.8 inch), wortel wedhus 70*30 cm (27.6*11.8 inch),

semangka shiba Inu 65*28 cm (25.6*11 inch), pisang penguin 62*25 cm (24.4*9.8 inch)

Woh plushies duwe enem werna minangka gambar ing ngisor iki.

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★The diiseni kewan bantal gedhe digawe saka kain kualitas apik dipilih kasebut kanthi teliti, lan Isi karo katun aman.Kabeh gaya ngrangkul bantal plush,sampeyan bisa ngrangkul sing karo kabèh awak lan aran alus lan anget.

★rentang ukuran 45-70cm, sampeyan bisa nyelehake kursi sing luwih cilik nalika lungguh sampeyan bisa santai, lan sing luwih gedhe bisa dilebokake ing amben, nalika sampeyan turu sampeyan bisa ngethok sikil sing bisa ngiringi sampeyan.

★Bantal empuk jumbo iki ana rong bagéan, sing siji woh-wohan sing mewah lan sijiné kewan sing mewah. Woh-wohan kasebut ana nanas sing apik, boneka wortel, bantal semangka, bantal gedhang, bantal stroberi lan bantal alpukat. dolanan mewah, boneka domba, bantal mewah shiba inu, boneka penguin, dolanan babi lan boneka beruang sing alus.

★Pertandhingan sing unik lan sampurna nggawe seri iki adol banget ing pasar dolanan mewah saiki, sanajan sampeyan ora nggunakake sing mung dilebokake ing endi wae ing omah sampeyan kanggo dekorasi, uga bakal katon ayu lan nambah pangertèn kanggo urip sampeyan. pengin cocog liyane, mung marang kita gagasan, kita bisa custom boneka kewan kanggo sampeyan.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Kualitas dhuwur

Kita duwe kualitas produk lan tim evaluasi kanthi aman, kita bakal ngontrol kualitas saben tahapan saka sumber bahan berkualitas tinggi lan sadurunge paket kita bakal ngliwati inspeksi jarum kanggo njamin safety kanggo bocah-bocah. Pramila bocah-bocah nyentuh dadi alus lan ramah kulit lan ora alergi. .Saka tuku kain kanggo produksi final, saka pangiriman kanggo document, saben langkah dideleng dening Staff kita uga dilatih kanggo nggawe manawa ketemu kepuasan.

Macem-macem model

Kita duwe akeh utawa gaya kita dhewe bisa kanggo pilihan, kayata boneka dolanan kewan, bantal mewah, kemul plush, bantal plush lan sandal mewah. Lan kita duwe tim desain dhewe, kita bakal metu gaya anyar banget sasi.

Pangiriman ing wektu

Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

FAQ

1) Q: Apa syarat pangiriman sampeyan?

A: EXW, FOB, C&F lan CIF kasedhiya kanggo kita.

2) Q: Apa istilah pembayaran sing ditampa?

A: istilah pembayaran normal T / T lan L / C ing ngarsane, sembarang istilah pembayaran liyane kita bisa ngrembug request Panjenengan.

3) Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

A: Kanggo bisnis pisanan, urutan trail perlu, sampeyan bakal ngerti yen kualitas kita cocog karo standar sampeyan.Kita bakal mriksa lan ngemas barang kasebut kanthi teliti sadurunge kiriman. Saben kiriman dijamin, yen sampeyan entuk barang, priksa bobot total, lan konfirmasi saben karton ora rusak. Penting banget kanggo sampeyan lan kita. Kerusakan apa wae lan ilang sajrone cara pengiriman, hubungi perusahaan Express utawa perusahaan pengiriman kanggo nggawe persetujuan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita ing 24 jam, kita bakal ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.

4) Q: Apa sampeyan duwe MOQ?

A: Ya, kita duwe MOQ yaiku 1000pcs siji gaya, amarga jumlahe cilik angel banget kanggo tuku materi lan uga biaya pametumu luwih dhuwur tinimbang jumlah akeh, ora ekonomi kanggo ngasilake.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: