. RESA Audited Factory Custom Stuffed Animals Cloud Bread Star Apple Soft Plush Natal Boneka

RESA Audited Factory Custom Stuffed Animals Cloud Bread Star Apple Soft Plush Natal Boneka

RESA Audited Factory Custom Stuffed Animals Cloud Bread Star Apple Soft Plush Natal Boneka

Katrangan singkat:

Kita duwe desain kapinteran saka bantal dolanan mewah awan, kewan sing diisi roti, bantal bintang lan bantal apel alus saiki, Kabeh desain gaya papat iki kanthi sikil loro sing dawa, katon luwih lucu lan beda tinimbang langit normal, bantal panganan lan woh-wohan, pancen pantes digawa menyang omah.

 

Bahan: Kain elastis sing lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: Awan 46*34 cm (18.1*13.4 inch), lintang 46*46 cm (18.1*18.1 inch),

roti ukuran 40*38 cm (15.7*15 inch), apel 42*34 cm (16.5*13.4 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, kamar dekorasi bocah-bocah


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

RESA Audited Factory Custom Stuffed Animals Cloud Bread Star Apple Soft Plush Natal Boneka
Jinis Awan / lintang / roti / apel
Ukuran Awan 46*34cm(18.1*13.4inch), lintang 46*46cm(18.1*18.1inch),roti ukuran 40*38 cm (15.7*15 inch), apel 42*34 cm (16.5*13.4 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Awan putih / lintang kuning / roti putih / apel abang
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

RESA Audited (1)
RESA Audited (1)
RESA Audited (1)

Fitur produk

★Ukuran: Cloud 46*34cm(18.1*13.4inch), lintang 46*46cm(18.1*18.1inch),

roti ukuran 40*38 cm (15.7*15 inch), apel 42*34 cm (16.5*13.4 inch)

Dolanan alus sing lucu duwe papat warna: awan putih / lintang kuning / roti putih / apel abang

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★Bantal kewan mewah sing gedhe banget digawe saka bahan super elastis sing dhuwur lan diisi karo 100% katun PP. Kabeh bantal gedhe dolanan alus duwe sikil sing dawa, sampeyan bisa ngrangkul sikilmu kaya bayi nalika nonton TV lan film, iku bakal nggawa sampeyan swasana ati seneng.

★Roti alus bantal plush, plush apple bantal, diiseni maya dolanan lan dawa wiwitan plush bantal banget alus lan fluffy.The nengsemake pasuryan lan padhang werna cocog nggawe bantal plush sampurna kanggo nuduhake ngendi wae ing ngarep utawa kantor.

★The plush bantal bantal punika presents sampurna kanggo dicekel bocah lan kanca-kanca.Ukuran tengah cocok banget kanggo nyelehake ing kursi lan sofa kanggo ngendhokke awak.Isi kebak lan ora gampang deform sanajan lungguh utawa uncalan.

★Akeh wong seneng nggunakake bantal kewan mewah gedhe kanggo dekorasi ruang tamu, bantal mewah sing dawa duwe akeh rincian, kaya awan alus sing nyambung karo pelangi, bintang mewah seneng meteor lan aplikasi mewah duwe godhong, kabeh iki dirancang kanthi ati, muga-muga produk kita bisa ngiringi sampeyan kanggo nikmati wektu sing apik.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Pasar kisaran ing saindenging jagad

Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

Pangiriman ing wektu

Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

Kualitas dhuwur

Kita duwe kualitas produk lan tim evaluasi kanthi aman, kita bakal ngontrol kualitas saben tahapan saka sumber bahan berkualitas tinggi lan sadurunge paket kita bakal ngliwati inspeksi jarum kanggo njamin safety kanggo bocah-bocah. Pramila bocah-bocah nyentuh dadi alus lan ramah kulit lan ora alergi. .Saka tuku kain kanggo produksi final, saka pangiriman kanggo document, saben langkah dideleng dening Staff kita uga dilatih kanggo nggawe manawa ketemu kepuasan.

FAQ

1) Q: Carane ngresiki boneka dolanan?

A: Aja wisuh nganggo sikat utawa obyek sing landhep supaya ora abrasi ing materi permukaan. Aja dilebokake ing cedhak sumber geni kayata tungku lan pemanas, aja digunakake ing cedhak sumber geni. Ati-ati babagan suhu banyu lan wisuh kapisah saka sandhangan liyane.

2) Q: Bisa njaluk sampel kanggo testing?

A: Kanggo bisnis dhisikan, kita bakal ngisi biaya sampel lan barang.Biasane padha bakal siap ing 3 dina, lan 3-7 dina kanggo conto khusus.Kabeh conto bakal dikirim dening DHL utawa FedEx.Sampel gratis kanggo VIP (luwih saka 2 pesenan).

3) P: Apa aku bisa milih bahan apa sing digunakake kanggo ngasilake dolanan alus?

A: Ya sampeyan bisa, biasane tim sampel kita bakal nemtokake apa sing dibutuhake materi sing paling cocok kanggo gambar sing diwenehake. .Kita mung milih bahan sing aman lan ora mbebayani kanggo ngasilake dolanan alus.

4) Q: Suwene kanggo nggawe pesenan akeh lan siji sampel dolanan alus?

A: Biasane kita mbutuhake udakara 3-4 minggu kanggo ngrampungake pesenan kanthi jumlah gedhe lan kira-kira siji minggu kanggo nggawe sampel. bahan kita kudu gawé Toys alus adhedhasar desain lan drawing lan banjur tim Edo sampel bakal tangan nggawe sample.Lan biasane wektu sampel bab 5-7 dina.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: