. OEM Logo Dekoratif Cute Kartun Plush Bantal Plush Toy Grosir Kanggo Kamar lan Kantor

OEM Logo Dekoratif Cute Kartun Plush Bantal Plush Toy Grosir Kanggo Kamar lan Kantor

OEM Logo Dekoratif Cute Kartun Plush Bantal Plush Toy Grosir Kanggo Kamar lan Kantor

Katrangan singkat:

Bantal mewah seri ruang duwe telung desain, dolanan roket mewah, dolanan boneka pesawat, dolanan kapal selam alus, kabeh diinterpretasikake ing gaya kartun lan milih skema warna kontras sing cerah lan anget. Kinerja telung dimensi kebak kosmik, bisa ngiringi sampeyan ngimpi, lelungan ing saindenging jagad lan angkasa supaya sampeyan ora wedi yen sampeyan lagi turu.

 

Bahan: Teddy fleece, 100% katun

Ukuran: Kapal selam 45*26 cm (17.7*10.2 inch), pesawat/roket 55*22 cm (21.7*8.7 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, dekorasi omah


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

OEM Logo Dekoratif Cute Kartun Plush Bantal Plush Toy Grosir Kanggo Kamar lan Kantor
Jinis Kapal selam / pesawat / roket
Ukuran Kapal selam 45*26 cm (17.7*10.2 inch), pesawat/roket 55*22 cm (21.7*8.7 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Kapal selam kuning / pesawat biru / roket putih
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

Dekorasi Logo OEM (1)
Dekorasi Logo OEM (1)
Dekorasi Logo OEM (1)

Fitur produk

★Ukuran: Kapal Selam 45*26cm (17.7*10.2 inci), pesawat/roket 55*22cm (21.7*8.7 inci)

Dolanan bantal mewah duwe telung warna: kapal selam kuning / pesawat biru / roket putih

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★Bantal dolanan mewah sing bisa huggable iki digawe saka bahan sing aman lan berkualitas tinggi, lan diisi kanthi katun 3D PP, sing kabeh kena kulit lan alus banget. Anak-anak tansah kepéngin papan, dolanan alus seri spasi bakal ngrangsang imajinasi lan duwe bocah cilik sing apik banget.

★ Kapal selam plushies, pesawat dolanan mewah, roket dolanan boneka duwe ukuran sing padha babagan 55cm, cocog banget kanggo digawa menyang endi wae nalika sampeyan lelungan lan uga sampeyan bisa njupuk gambar sing luwih apik kanthi bantal sing alus, desain lan warna sing unik bakal nggawa sampeyan luwih akeh. wektu seneng. Lan uga yen sampeyan pengin ukuran liyane, kita bisa custom made boneka kewan kanggo sampeyan.

★ Kapal selam bantal mewah, pesawat dolanan alus lan roket mewah penting kanggo ngancani bocah-bocah sing tuwuh. Nalika bocah-bocah entuk hadiah kasebut ing ulang tahun, dheweke bakal seneng banget, lan sampeyan bisa nyritakake babagan langit lan papan.

★Kawaii bantal mewah iki nduweni desain khusus lan akeh teknologi, yen sampeyan gunakake kanggo dekorasi omah bocah-bocah lan kantor lan sofa, bakal luwih akeh wong sing luwih apik lan luwih ngerti urip sampeyan.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Pasar kisaran ing saindenging jagad

Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

Macem-macem model

Kita duwe akeh utawa gaya kita dhewe bisa kanggo pilihan, kayata boneka dolanan kewan, bantal mewah, kemul plush, bantal plush lan sandal mewah. Lan kita duwe tim desain dhewe, kita bakal metu gaya anyar banget sasi.

FAQ

1) P: Kepiye carane nemtokake rega saben dolanan kewan sing digawe?

A: Sawise nggawe sampel, kita bakal mriksa kerumitan karya seni, nggambar lan ngira kain lan materi sing dibutuhake kanggo nggawe dolanan alus. Rega umum kanggo dolanan mewah babagan USD1.5 nganti USD8. Kita duwe produsen sampel profesional, bakal ngasilake dolanan boneka sing cocog karo gambar sampeyan paling ora 90% mirip.

2) Q: Kepiye sampeyan ngontrol kualitas?

A: Kita duwe tim pamriksa kualitas profesional sing berpengalaman, sadurunge paket kita bakal mriksa benang lan yen reged lan ngliwati inspeksi jarum. Yen sampeyan butuh, kita bisa ngirim conto menyang pihak katelu profesional kanggo nyoba standar sing aman.

3) Q: Suwene kanggo nggawe pesenan akeh lan siji sampel dolanan alus?

A: Biasane kita mbutuhake udakara 3-4 minggu kanggo ngrampungake pesenan kanthi jumlah gedhe lan kira-kira siji minggu kanggo nggawe sampel. bahan kita kudu gawé Toys alus adhedhasar desain lan drawing lan banjur tim Edo sampel bakal tangan nggawe sample.Lan biasane wektu sampel bab 5-7 dina.

4) Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

A: Kanggo bisnis pisanan, urutan trail perlu, sampeyan bakal ngerti yen kualitas kita cocog karo standar sampeyan.Kita bakal mriksa lan ngemas barang kasebut kanthi teliti sadurunge kiriman. Saben kiriman dijamin, yen sampeyan entuk barang, priksa bobot total, lan konfirmasi saben karton ora rusak. Penting banget kanggo sampeyan lan kita. Kerusakan apa wae lan ilang sajrone cara pengiriman, hubungi perusahaan Express utawa perusahaan pengiriman kanggo nggawe persetujuan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita ing 24 jam, kita bakal ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: