Apa Plushies Paling Populer Saiki?Turtle lan tawon sing bisa dicopot

Bubar sijidiiseni animlasdesain banget populer kang nggabungke karo kura-kura alus lan diiseni tawon madu.Kok panas banget amarga wis jeneng homophonic disebut "guimi" kang padha tegesé kanca cah wadon paling apik.Girfriend paling apik duwe siji jeneng ing Cina "guimi" kang muni kaya. loro thins: "gui" lan "mi".Dadi desainer nggawe loro kewan bebarengan,kuring jeneng cendhak "gui",lan tawon cendhak jeneng "mi".

 

Desain kawaii sing lucu nggawe bocah-bocah wadon seneng banget, lan akeh bocah-bocah wadon sing ngusulake panjaluke, dheweke mung pengin cangkang penyu sing alus lan cukup gedhe kanggo nyelehake pacare sing ora bisa ngguyu, kita mikir sing becik iki pancen lucu. cangkang tortise alus amba metu lan mati-couse panas banget sell.

 

Desain minangka faktor penting ing dolanan panas, wangun desain sing unik bisa narik kawigaten lan ndadekake wong luwih anget lan seneng. Cara liya asale saka animasi kayata karakter animasi Disney lan anime lan game populer, karakter kasebut dhewe nduweni crita lan gambar dhewe, wong pengin nggawa ngarep, pramila karakter kaya Frozen, The Lion King, Snow White, Donald Duck etc tansah dadi populer, bocah-bocah seneng crita iki lan pengin ngomong karo wong-wong mau minangka kanca.

 

Minangka persiyapan vertikal diiseni vendor manufacterer animlas, kajaba kemampuan dhuwur kanggo gawé kita uga duwe tim desain dhewe kanggo nggawe gambar lan cita-cita coem ture.Lan apa maneh kita bisa menehi rekomendasi liyane gaya anyar kanggo sampeyan kanggo nyoba pasar, amarga kita ing Kutha YANGZHOU, industri dolanan mewah penting banget kanggo kutha kita, kita duwe rantai industri lengkap. Lan kita yakin akeh pelanggan sing berpengalaman ngerti kutha kita duwe pasar internasional sing gedhe banget sing diarani "wutinglong", wiwit jam 9 nganti jam 5 sore banget. sibuk banget kanggo paket dolanan alus, amarga yangzhou wis akeh operator e-commerce kaya Alibaba, Taobao, 1688, Pinduoduo, Tiktok etc, padha bakal tuku saka pasar iki adhedhasar pesenan saka platform, pasar iki wis akeh akeh plushies gaya bisa ketemu. kakehan syarat lan uga metu gaya anyar saben dina.

 

Kaya sing dingerteni saka pelanggan, akeh sing teka ing kutha kita sadurunge lan ngerti pasar "wutinglong", kita malah njupuk sawetara foto kanggo salah sawijining pelanggan AS amarga covid-19 dheweke ora bisa lelungan menyang kutha kita lan ndeleng maneh, dheweke kangen banget.

 

Apa cita-cita lan desain dolanan alus kanggo bisnis sampeyan?Mangga aja ragu-ragu kanggo ngirim kita, kita bisa adat kanggo sampeyan lan gawe marem sampeyan.We duwe tim sampel kita dhewe, bisa ndhukung sampeyan ngowahi lan nganti kanggo disetujoni samples.We duwe proses persiyapan vertikal, lan wektu & tanggalan tumindak kanggo saben pesenan saka pesen pesenan kanggo ngirim barang, komunikasi karo sampeyan kanthi efisiensi dhuwur sajrone kabeh proses lan ora ana kabar pungkasan.

 

Want more support? Ready to talk? You can reach me here! Email: karen@tdctoygifts.com & Whatsapp:+86 18752702952


Wektu kirim: Aug-23-2022