. New Custom Stuffed Animals Brown Bear Whale Sea Bird Fox Soft Plush Bantal Bantal Dolls

New Custom Stuffed Animals Brown Bear Whale Sea Bird Fox Soft Plush Bantal Bantal Dolls

New Custom Stuffed Animals Brown Bear Whale Sea Bird Fox Soft Plush Bantal Bantal Dolls

Katrangan singkat:

Dolanan alus paus, boneka rubah, bruwang coklat, boneka kewan manuk minangka rancangan asli kita, yaiku bantal sing nyenengake seger Nordic kanthi warna-warna seger, barang-barang sing lucu kanggo dirangkul, lan barang sing apik kanggo pose foto. Iku kanca sing anget saka departemen penyembuhan lan nambah raos sethitik kanggo urip.

 

Bahan: Kain elastis sing lembut, diisi karo 100% katun
Ukuran: 50 cm (19.7 inch), 80 cm (31.5 inch)
Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan
OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label
Negara Asal: Made In China
Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film, dekorasi


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk New Custom Stuffed Animals Brown Bear Whale Sea Bird Fox Soft Plush Bantal Bantal Dolls
Jinis Beruang coklat / paus / manuk laut / rubah
Ukuran 50cm(19.7inch),80cm(31.5inch)

MOQ

MOQ punika 1000 pcs
warna Beruang coklat / paus biru / manuk laut putih / rubah abang

Wektu Sampel

Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan

Wektu Pangiriman

20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI/CPSIA

Detail Produk

xq (1)
xq (4)
xq (2)
xq (5)
xq (3)
xq (6)

Fitur produk

★Ukuran: 50cm(19.7inch),80cm(31.5inch)
Bantal dolanan alus duwe papat gaya: beruang coklat / paus biru / manuk laut putih / rubah abang
Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.
★Bantal dolanan alus digawe kanthi bahan berkualitas tinggi sing aman lan elastisitas sing apik, diisi karo katun PP sing kebak.
★Kabeh gaya duwe rong ukuran, siji cilik 50cm, liyane luwih gedhe 80cm, lan kabeh gaya mung siji sisih duwe pola. Deleng gambar kita ing ngisor iki, sampeyan bisa nggawa dolanan mewah ukuran cilik ing endi wae, nalika nonton TV lan film, nalika sampeyan maca buku, nalika sampeyan piknik musim semi karo kanca-kanca. Kabeh sing lucu bakal nggawe sampeyan seneng.
★Kewan boneka disentuh alus lan nyaman, ramah kulit, ora ana serat, ora ana warna sing luntur sawise dicuci lan elastisitas sing tahan suwe. rubah seksi abang bakal seneng, amarga padha duwe pasuryan cute lan werna padhang, iku hadiah paling apik kanggo kanca-kanca, kulawarga, gendakan, pacar lan bocah-bocah ing Valentine Day, Natal, Paskah lan Memorial Day.
★Bantal bantal plush ukuran sing luwih gedhe nduweni fungsi liyane,sampeyan bisa njagong minangka bantal alus kanggo nglindhungi pinggul,sampeyan bisa nyandhak nalika sampeyan lungguh ing sofa lan kursi lan sanajan sampeyan nyopir, bisa nggawe sampeyan luwih santai. bantal plush werna nengsemake lan atraktif uga bisa dekorasi ngarep lan kantor.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Kualitas dhuwur
Kita duwe kualitas produk lan tim evaluasi kanthi aman, kita bakal ngontrol kualitas saben tahapan saka sumber bahan berkualitas tinggi lan sadurunge paket kita bakal ngliwati inspeksi jarum kanggo njamin safety kanggo bocah-bocah. Pramila bocah-bocah nyentuh dadi alus lan ramah kulit lan ora alergi. .Saka tuku kain kanggo produksi final, saka pangiriman kanggo document, saben langkah dideleng dening Staff kita uga dilatih kanggo nggawe manawa ketemu kepuasan.
Dhukungan pelanggan
Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.
layanan OEM lan technical support
Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.
Pasar kisaran ing saindenging jagad
Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

FAQ

1) Q: Apa aku bisa duwe jeneng perusahaan utawa logo ing plushies adat?
A: Ya, kita bisa nambah logo sampeyan kanthi akeh cara kanggo dolanan boneka khusus sampeyan. Kita bisa nambah logo sing dibutuhake ing kain, weteng utawa sikil kanthi screening sutra lan sulaman. Kabeh iki bakal dikomunikasikake ing panggung prototipe. Uga kita bisa nyithak logo, informasi perusahaan lan dijahit menyang label.
2) Q: Apa sampeyan duwe MOQ?
A: Ya, kita duwe MOQ yaiku 1000pcs siji gaya, amarga jumlahe cilik angel banget kanggo tuku materi lan uga biaya pametumu luwih dhuwur tinimbang jumlah akeh, ora ekonomi kanggo ngasilake.
3) Q: Suwene kanggo nggawe pesenan akeh lan siji sampel dolanan alus?
A: Biasane kita mbutuhake udakara 3-4 minggu kanggo ngrampungake pesenan kanthi jumlah gedhe lan kira-kira siji minggu kanggo nggawe sampel. bahan kita kudu gawé Toys alus adhedhasar desain lan drawing lan banjur tim Edo sampel bakal tangan nggawe sample.Lan biasane wektu sampel bab 5-7 dina.
4) Q: Apa istilah pembayaran sing ditampa?
A: istilah pembayaran normal T / T lan L / C ing ngarsane, sembarang istilah pembayaran liyane kita bisa ngrembug request Panjenengan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: