. Pabrik Penjualan Langsung Soft Toy Farm Animals Babi Cat Rabbit Claw Machine Plush Dolls Kanggo Bocah-bocah wadon

Pabrik Penjualan Langsung Soft Toy Farm Animals Babi Cat Rabbit Claw Machine Plush Dolls Kanggo Bocah-bocah wadon

Pabrik Penjualan Langsung Soft Toy Farm Animals Babi Cat Rabbit Claw Machine Plush Dolls Kanggo Bocah-bocah wadon

Katrangan singkat:

We duwe anyar telu farm boneka kewan kene saiki kaya babi alus, kucing alus lan terwelu alus, iku seri pink desain khusus kanggo girls.All iki gaya desain karo mata amba, abang isin lan nganggo sweter cute. uga bisa ngiringi karo pets.

 

Bahan: Kain elastis super lembut, diisi karo 100% katun

Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)

Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan

OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label

Negara Asal: Made In China

Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk

Pabrik Penjualan Langsung Soft Toy Farm Animals Babi Cat Rabbit Claw Machine Plush Dolls Kanggo Bocah-bocah wadon
Jinis Babi / kucing / terwelu
Ukuran Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)
MOQ MOQ punika 1000 pcs

warna

Babi pink / kucing putih / kelinci beige
Wektu Sampel Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan
Wektu Pangiriman 20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

Detail Produk

Pabrik Langsung Pro (1)

Pabrik Langsung Pro (1)

Pabrik Langsung Pro (1)

Fitur produk

★Ukuran: 23*11 cm (9.1*4.3 inch)

Dolanan mewah kewan ternak duwe telung warna: babi pink / kucing putih / terwelu beige

Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.

★Kawaii bantal dolanan mewah digawe saka bahan sing dipilih kanthi kualitas dhuwur, lan diiseni karo katun sing aman. Dolanan alus sing ukurane cilik bisa ngadeg ing pojok kanggo ndeleng sampeyan lan ngiringi sampeyan supaya sampeyan ora rumangsa dhewe.

★ Dolanan mewah terwelu populer banget ing Dina Paskah saiki, lan dolanan piggy lan anak kucing tansah adol banget, ora ana sing bisa nolak kelucuane.

★Boneka mewah jambon sing warni minangka hadiah paling apik kanggo bocah-bocah wadon lan pacar nalika ulang tahun lan dina pengetan, bakal ngelingi memori sing apik lan wektu sing nyenengake. Anak-anak sampeyan kudu akeh kanca sakelas lan kanca-kanca sing apik, gunakake kewan dolanan alus sing alus. minangka peparingé bakal nggawa wong-wong mau luwih kanca lan kanca apik.

★Dinane boneka babi,kucing alus lan kewan boneka kelinci bisa dekorasi omah lan kantor sampeyan, yen sampeyan nyopir, sampeyan bisa dilebokake ing co-pilot njagong kanggo ngiringi perjalanan sampeyan. Lan yen sampeyan ora ana ing omah, kartun kawaii sing mewah Boneka karakter dolanan bisa main karo kucing utawa asu kewan, supaya ora sepi maneh.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Pasar kisaran ing saindenging jagad

Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

layanan OEM lan technical support

Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.

Dhukungan pelanggan

Kita usaha kanggo ketemu panjalukan kita pelanggan 'lan ngluwihi pangarepan, lan nawakake Nilai paling dhuwur kanggo kita customers.We uga bakal tanggung jawab, nyedhiyani layanan paling apik lan makarya kanggo dangu sesambetan karo partners kita.

Pangiriman ing wektu

Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.

FAQ

1) P: Apa aku bisa milih bahan apa sing digunakake kanggo ngasilake dolanan alus?

A: Ya sampeyan bisa, biasane tim sampel kita bakal nemtokake apa sing dibutuhake materi sing paling cocok kanggo gambar sing diwenehake. .Kita mung milih bahan sing aman lan ora mbebayani kanggo ngasilake dolanan alus.

2) Q: Apa sampeyan bisa nindakake pesenan khusus?

A: Ya, kita bisa, kirim gambar, sketsa utawa kartun lan kita bakal komunikasi karo sampeyan lan nggawe sampel kanggo sampeyan mriksa.

3) Q: Bisa njaluk sampel kanggo testing?

A: Kanggo bisnis dhisikan, kita bakal ngisi biaya sampel lan barang.Biasane padha bakal siap ing 3 dina, lan 3-7 dina kanggo conto khusus.Kabeh conto bakal dikirim dening DHL utawa FedEx.Sampel gratis kanggo VIP (luwih saka 2 pesenan).

4) Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?

A: Kanggo bisnis pisanan, urutan trail perlu, sampeyan bakal ngerti yen kualitas kita cocog karo standar sampeyan.Kita bakal mriksa lan ngemas barang kasebut kanthi teliti sadurunge kiriman. Saben kiriman dijamin, yen sampeyan entuk barang, priksa bobot total, lan konfirmasi saben karton ora rusak. Penting banget kanggo sampeyan lan kita. Kerusakan apa wae lan ilang sajrone cara pengiriman, hubungi perusahaan Express utawa perusahaan pengiriman kanggo nggawe persetujuan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita ing 24 jam, kita bakal ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: