. China Produsen Grosir Alas Series Boneka Plush Toy Bantal Kanggo Birthday Gifts

China Produsen Grosir Alas Series Boneka Plush Toy Bantal Kanggo Birthday Gifts

China Produsen Grosir Alas Series Boneka Plush Toy Bantal Kanggo Birthday Gifts

Katrangan singkat:

Kita dirancang khusus dolanan mewah seri alas anyar, dolanan alus buaya, dolanan mewah asu, boneka beruang, boneka panda, dolanan rubah, hiu dolanan, kucing ireng boneka, boneka dinosaurus, boneka gajah, dolanan alus penguin. Kabeh gaya realistis lan nggumunake bisa dadi kanca sing paling apik.

 

Bahan: Kain elastis super lembut, diisi karo 100% katun
Ukuran: 50 cm (19.7 inch), 80 cm (31.5 inch)
Kapabilitas sumber: 800000 Pieces / Wulan
OEM: Ditrima, kayata logo, ukuran, werna lan label
Negara Asal: Made In China
Aplikasi: Ngrangkul, nyandhak, turu, sinau lan nonton film

 


Detail Produk

Tag produk

Spesifikasi Produk

Jeneng produk China Produsen Grosir Alas Series Boneka Plush Toy Bantal Kanggo Birthday Gifts
Jinis Buaya/asu/beruang/panda/rubah/hiu/kucing/dinosaur/gajah/penguin
Ukuran 50cm(19.7inch),80cm(31.5inch)

MOQ

MOQ punika 1000 pcs
warna 10 gaya

Wektu Sampel

Udakara seminggu
Biaya Sampel USD 100 (Bisa dibalekake)
OEM/ODM Sugeng rawuh
Wektu Pembayaran T/T, L/C
Pelabuhan Pangiriman YANGZHOU/SHANGHAI
Logo Bisa disesuaikan
Packing Nggawe minangka panjalukan sampeyan
Kapabilitas Pasokan 800000 Piece / Wulan

Wektu Pangiriman

20-30 dina sawise nampa pembayaran
Sertifikasi EN71/CE/ASTM/Disney/BSCI

 

Detail Produk

xq (1)
xq (4)
xq (2)
xq (5)
xq (3)
xq (6)

Fitur produk

★Ukuran: 50cm(19.7inch),80cm(31.5inch)
Dolanan bantal empuk ana 10 warna: buaya ijo/asu biru/beruang coklat/panda ireng/rubah abang/hiu biru/kucing ireng/dinosaurus ijo/gajah abu-abu/pinguin putih
Ukuran utawa warna liyane sing sampeyan butuhake, hubungi kita, kita bakal ngrancang conto kanggo sampeyan.
★Bantal bantal sing alus digawe nganggo kain sing alus lan nyaman lan diisi karo 100% katun, sing ramah kulit lan disentuh alus banget lan alus. Akeh dolanan kewan liar sing bisa dipilih, lan uga bantal dolanan mewah khusus minangka panjalukmu.
★Kewan boneka republik liar uga duwe rong ukuran 50cm lan 80cm. Ukuran dolanan cilik sing mewah mung cocok kanggo dirangkul nalika bocah-bocah lungguh ing sofa kanggo nonton kartun,lan ngrangkul nalika ngrungokake crita sampeyan sadurunge turu.
★We duwe 10 gaya kewan alas bisa kanggo pilihan sampeyan saiki, aligator dolanan alus, dolanan boneka asu, boneka beruang boneka, boneka panda, bantal boneka rubah, boneka hiu, boneka bantal kucing, boneka dinosaurus, dolanan gajah. lan penguin dolanan alus, kabeh plushies urip nyata karo desain unik lan duwe crita dhewe, nalika dicekel bocah njaluk peparingé padha bakal tresna sing banget.
★Bantal mewah kanthi macem-macem wujud lan alus, bisa digunakake minangka bantal, bantal mburi, bantal turu utawa dekorasi omah, warna lan desain sing beda bakal nggawe omah sampeyan luwih apik.

Proses Produksi

Proses

Apa Pilih Kita

Pangiriman ing wektu
Pabrik kita duwe mesin prodhuksi sing cukup, ngasilaké garis lan buruh kanggo ngrampungake pesenan kanthi cepet.
Kualitas dhuwur
Kita duwe kualitas produk lan tim evaluasi kanthi aman, kita bakal ngontrol kualitas saben tahapan saka sumber bahan berkualitas tinggi lan sadurunge paket kita bakal ngliwati inspeksi jarum kanggo njamin safety kanggo bocah-bocah. Pramila bocah-bocah nyentuh dadi alus lan ramah kulit lan ora alergi. .Saka tuku kain kanggo produksi final, saka pangiriman kanggo document, saben langkah dideleng dening Staff kita uga dilatih kanggo nggawe manawa ketemu kepuasan.
layanan OEM lan technical support
Kita duwe tim nggawe sampel, saben buruh duwe pengalaman pirang-pirang taun. Dheweke bakal milih bahan sing paling cocog lan ngontrol biaya kanthi rega paling apik amarga kita duwe jalur produksi dhewe .kita bisa nggawe gambar lan cita-cita sampeyan dadi kenyataan, kirim dokumen kasebut. lan kartun kanggo kita, kita bakal mriksa sampeyan.
Pasar kisaran ing saindenging jagad
Dolanan alus sing digawe bisa ngliwati standar aman sing dibutuhake kaya EN71, ASTM, Reach.., mula kita wis entuk pangenalan kualitas lan kelestarian saka Eropa, Asia lan Amerika Utara.

FAQ

1) P: Apa aku bisa milih bahan apa sing digunakake kanggo ngasilake dolanan alus?
A: Ya sampeyan bisa, biasane tim sampel kita bakal nemtokake apa sing dibutuhake materi sing paling cocok kanggo gambar sing diwenehake. .Kita mung milih bahan sing aman lan ora mbebayani kanggo ngasilake dolanan alus.
2) Q: Carane ngresiki boneka dolanan?
A: Aja wisuh nganggo sikat utawa obyek sing landhep supaya ora abrasi ing materi permukaan. Aja dilebokake ing cedhak sumber geni kayata tungku lan pemanas, aja digunakake ing cedhak sumber geni. Ati-ati babagan suhu banyu lan wisuh kapisah saka sandhangan liyane.
3) P: Yen aku rumangsa biaya Kurir akeh banget kanggo aku, apa sing bisa ditindakake?
A: Kita bisa ngirim kulit mewah saka dolanan sing sampeyan butuhake, mula bakal nyuda barang kasebut.Sawise sampeyan nampa kulit kasebut, sampeyan bisa ngisi dhewe karo permen, katun PP lan apa wae sing dikarepake.
4) Q: Kepiye babagan layanan sawise dodolan?
A: Kanggo bisnis pisanan, urutan trail perlu, sampeyan bakal ngerti yen kualitas kita cocog karo standar sampeyan.Kita bakal mriksa lan ngemas barang kasebut kanthi teliti sadurunge kiriman. Saben kiriman dijamin, yen sampeyan entuk barang, priksa bobot total, lan konfirmasi saben karton ora rusak. Penting banget kanggo sampeyan lan kita. Kerusakan apa wae lan ilang sajrone cara pengiriman, hubungi perusahaan Express utawa perusahaan pengiriman kanggo nggawe persetujuan. Sampeyan uga bisa ngubungi kita ing 24 jam, kita bakal ngatasi masalah kasebut kanthi cepet.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: